Op de Dag van de Ondernemer zetten wij u graag in het zonnetje. Want dat heeft u verdiend! Met uw ondernemerschap levert u namelijk een positieve bijdrage aan de arbeidsmarkt en werkgelegenheid in de regio Helmond-De Peel.

Succesvol ondernemen

Onder de bezielende leiding van dagvoorzitter John van der Sanden bieden wij u een programma waarin ondernemers én ondernemen in de regio Helmond-De Peel in de schijnwerpers staan. Een middag waarin ontmoeten en inspireren het centrale middelpunt zijn. En dat doen we onder meer met het presentatieduo Rob Urgert en Joep van Deudekom. Samen hebben zij veel ervaring opgedaan bij hun populairwetenschappelijke tv-programma’s als Onder de tram, Tussen de Oren en op zaterdagavond presenteren zij de De Kwis. Samen schreven Rob Urgert en Joep Van Deudekom ook ‘Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s?’

Senzer Award

Tijdens de ‘Dag van de Ondernemer’ wordt voor de tweede keer de Senzer Award uitgereikt. Deze Award prijst ondernemers die op vernieuwende wijze omgaan met de werkgelegenheid die zij bieden. De Award is onderverdeeld in twee categorieën; kleine ondernemingen (tot 50 medewerkers) en middelgrote tot grote ondernemingen (vanaf 50 medewerkers). Vorig jaar hebben de Hoijse Hoeve en Van Den Broek Logistics gewonnen.

Wil je hierbij aanwezig zijn ???
Meld je dan aan via onderstaande link:

Event Timeslots (1)

Hoofdpodium
-
Senzer award